Климатици DAIKIN

КЛИМАТИК DAIKIN FTXG S/W EMURA-NEW

   

Климатик DAIKIN EMURA стилно изпълнение в сребристо, антрацит или чисто матово бяло.DAIKIN EMURA NEN е изключително тих, с нива на шум до 19 dB(A).Осигурява максимален комфорт при всяка ситуация.Голям работен диапазон: от -10 до 46°C за охлаждане и от -15 до 20°C за отопление. Този модел ня Климатик DAIKIN  има възможност за онлайн управление през Смарт Телефон.

КЛИМАТИК DAIKIN FTXG S/W EMURA

  КЛИМАТИК DAIKIN FTXG S/W EMURAКЛИМАТИК DAIKIN FTXG S/W EMURA

Климатик DAIKIN EMURA е забележително съчетание на уникален дизайн и върхови инженерни постижения.Климатик DAIKIN EMURA e изключително елегантен с ултратънък профил. DAIKIN EMURA е перфектното съчетание на стил и съдържание,форма и функци, интелигентно отопление и ефективно охлаждане.DAIKIN EMURA инверторен климатик, който се предлага в два цвята – матово кристално бяло и сиво (алуминий)

 КЛИМАТИК DAIKIN FTX-JV/RX-J Comfort

КЛИМАТИК DAIKIN FTX-JV/RX-J Comfort

КЛИМАТИК DAIKIN FTXS-K/J/G/RXS-K/J/F Professional

КЛИМАТИК DAIKIN FTXS-K/J/G/RXS-K/J/F Professional

Стенните Климатици Daikin са елегантният и икономичен начин да постигнете желаният климат във вашият дом.Техническите предимства на инверторните  Климатици Daikin позволяват регулиране на скоростта на въртене на компресора, а с това и на отдаваната охладителна и отоплителна мощност.Във всеки момент се гарантира оптималната работа спрямо различните температурни условия.Достигат желаната температура в помещението по-бързо и остава стабилна. Максимум ефективност и комфорт.

КЛИМАТИК DAIKIN FTXZ-N URURU SARARA-NEW

Новият модел Климатик Daikin Ururu Sarara е единствена по рода си климатична система,с пет технологии с възможност за охлаждане, отопление, овлажняване,изсушаване, вентилация с пресен въздух и пречистване на въздуха в помещението.Климатик Daikin FTXZ-N е единственият в Европа с нов екологично чист хладилен агент R32 със самопочистващ се въздушен филтър.

КЛИМАТИК DAIKIN FTXR-EV1B/RXR-EV1B URURU SARARA

КЛИМАТИК DAIKIN URURU SARARA

Климатици Daikin Ururu Sarara е единствената и първа по рода си сплит система с възможност за пълноценно вентилиране с пресен въздух, пълен контрол върху относителната влажност в помещението и интегриран мощен въздухоочистител.