Въздухопречиствател DAIKIN Streamer MC70L

Нашата технологията streamer на Daikin филтрира въздушни частици, които често представляват сериозни рискове за здравето.

Цена:885,00 лв.

Описание на продукта


Въздухопречиствател Daikin Streamer MC70L

MC70L

Въздухопречиствател Daikin Streamer MC70L е съчетание на нови технологии, и изключително тиха работа. Създаден е, за да се грижи за вас и вашето здраве, предоставяйки ви пречистен въздух за здравословна среда. Пречистеният въздух подобрява комфорта, отстранявайки неприятни миризми и замърсители. Daikin Streamer MC70L е изключително подходящ за хора, страдащи от астма и/или алергии.


Въздухопречиствател Daikin Streamer MC70L

Трикратно пречистване за здравословна среда

Полени, прах и животински косми са само част от потенциалните причинители на алергии и респираторни проблеми. Daikin MC70L пречиства въздуха благодарение на триетапно действие:

• премахва алергените

• премахва вируси и бактерии

• премахва неприятните миризми


Какво представлява технология „streamer“?

Streamer Discharge е тип плазмен разряд, при който се генерират високоскоростни електрони, способни на окислително разграждане. Има способността да елиминира бактерии и плесен, както и опасни химически субстанции, алергени и др. В сравнение със стандартния плазмен разряд, този на MC70L е по-голям, което улеснява сблъсъка на електроните с кислорода и азота във въздуха. Това позволява да бъдат генерирани в широк радиус високоскоростни електрони, което води до 1000 пъти по-бързо разграждане със същия електрически заряд. Тази технология на Daikin се доказа като изключително успешна при генерирането на високоскоростни електрони, което доскоро беше трудно постижима задача.